Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
28 Jun 2020

Wat maakt Orise Vitamins bijzonder?

Wat maakt Orise Vitamins bijzonder?

Er bestaan al zoveel suppletiemerken. Waarom moeten jullie dan nóg een merk op de markt zetten? Waarin onderscheidt Orise Vitamins zich van andere merken? Het zijn vragen die we geregeld ontvangen en waarop we altijd graag het antwoord geven.

 

Orise Vitamins is namelijk niet alleen gemaakt VOOR sporters, maar ook VANUIT de sport.

 

Jac Orie werkt al 20 jaar met succesvolle topsporters en leverde liefst 7 olympische kampioenen en vele Europese- en wereldkampioenen af. Aangezien hij met zijn wetenschappelijke achtergrond vanaf dag 1 alle parameters nauwgezet registreerde, beschikt hij over een unieke database aan informatie.

 

Eén van die ‘schatkamers’ bevat de bloedwaarden van al deze topsporters gedurende de jaren heen. Om te achterhalen of de atleten geen tekorten oplopen, wordt bij hen op regelmatige basis bloed afgenomen. Op basis van die uitslagen werd én wordt het voedingsdieet en de suppletie - indien noodzakelijk - aangepast.

 

Door deze werkwijze (én zijn samenwerking met enkele specialisten) bezit de Haagse wetenschapper veel kennis op dit onderwerp. Hij weet niet alleen welke tekorten men snel oploopt, maar ook wat er voor nodig is om deze tekorten aan te vullen. Elke keuze van Orise Vitamins is daarom weloverwogen genomen. Wij kijken niet naar de goedkoopste of commercieel meest interessante oplossing. Orise Vitamins kiest voor het beste. Zonder enige concessie.

 

Onze producten worden in een fabriek in Nederland vervaardigd, volgens de HACCP, ISO22000 en FSCC22000 richtlijnen. Daarnaast zijn alle producten van Orise Vitamins NZVT-gekeurd, hetgeen betekent dat de ingrediënten niet op de dopinglijst staan.

 

Ook bij de zoektocht naar de juiste grondstoffen wordt niets aan het toeval overgelaten. Wij kiezen bewust voor zuivere grondstoffen, die zo goed mogelijk worden opgenomen. ,,Dat leidt er soms toe dat het lang duurt, voordat we de juiste ingrediënten hebben gevonden'', zegt Orie. ,,Bij het ontwikkelen van de producten wil ik voor mijn sporters én klanten alleen het allerbeste.''

 

Laat er geen misverstand over bestaan: de basis voor een gezond leven bestaat uit voldoende (tot veel) beweging en een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Echter, uit analyses bij ‘onze’ topsporters en wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we daar zeker ondersteuning in de vorm van suppletie kunnen gebruiken. 

 

Mocht u die keuze maken: doe dan uw lichaam een plezier en kies voor kwaliteit. Orise Vitamins levert  producten waar u van op aan kan.

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »