Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Hoe kunnen wij u helpen?

Meer informatie nodig over onze producten en diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* Verplichte velden

Onze gegevens

Orise

Hoofdstraat 8
5109 AC 's Gravenmoer
Nederland

KvK: 68350619
BTW: NL8574.05.664.B01

[email protected]
Please note that our stores are closed on holidays.

FAQ

 • Bij bestellingen tot 50 euro bedragen de verzendkosten binnen Nederland 5,95 euro. Bij bestelling vanaf 50 euro zijn er binnen Nederland geen verzendkosten.

 • De producten zijn ontwikkeld door topcoach Jac Orie en enkele specialisten. Al ruim 20 jaar verdiept Orie zich in de wereld van voeding en suppletie. Niet alleen voor ‘zijn’ topsporters, maar ook voor familieleden, vrienden en kennissen. Nadat de 3-voudig Coach van het Jaar veel positieve feedback kreeg op zijn adviezen, werd bij benaderd om zelf een product te maken. Op die manier kon Orie zijn droom verwezenlijken om een zo’n groot mogelijk publiek te bedienen met vitamines en suppletie van hoogwaardige kwaliteit.

 • Topcoach Jac Orie werd in 2014 benaderd met de vraag of hij zelf een product wilde maken, nadat hij veel positieve feedback kreeg op de adviezen die hij gaf op het gebied van voeding en suppletie. Voor Orie zou dit een uitkomst zijn, aangezien hij in zijn trainerscarrière al twee keer van merk multvitamine moest wisselen, omdat de betreffende producent zonder aankondiging de inhoud veranderde. Daardoor nam de kwaliteit van dat product opeens significant af. ,,Ik merkte in 2003 dat de trainingsbelasting van mijn schaatsers plots afnam en ik had geen idee waarom. Vervolgens ben ik samen met mijn begeleiding alles onder de loep gaan nemen, van de zwaarte van de krachttraining tot het voedingspatroon, van de minuten explosieve training tot bloedwaarden. Uiteindelijk kwam ik er achter dat de kwaliteit van onze suppletie naar beneden was gegaan. Nadat we overstapten naar een beter alternatief, zag ik dat de trainingsbelasting binnen 3 weken weer op het oude niveau was.”

  Toen dit scenario zich in 2013 herhaalde, zocht Orie naar een manier om meer grip te krijgen op de suppletie. Met die gedachte is Orise Vitamins ontstaan.

  Hij vervolgt: ,,Orise doet geen concessies aan de kwaliteit. Het is voor mij prettig te weten dat de suppletie voor mijn atleten op het allerhoogste niveau zit.’’

 • Ja, dat kan. De multivitamine is gemaakt als een zeer goede basis-suppletie. Indien gewenst kan deze worden aangevuld met het Advanced Vitamin C-complex.

 • Nee. De producten zoals de Allround Sport-multivitamine zijn geschikt voor topsporters, maar ook amateursporters of ‘gewone’ sporters. Daarnaast zijn producten ook uitermate geschikt voor mensen die zowel bij ‘work hard’ als ‘play hard’ voluit willen gaan.

 • Orise Vitamins heeft het voornemen om in de toekomst nog meer hoogwaardige producten uit te brengen. Momenteel zijn er 11 producten: Allround Sport multivitamine, het Advanced Vitamin C-complex, Vitamine D,  XALER, magnesium-bisglycinaat, ijzer-bisglycinaat, zink-bisglycinaat, Supreme Whey Protein Hydrolysate, Natriumbicarbonaat, Creatine en Bèta-alanine.

  1. Ten eerste houden we rekening met het feit dat het lichaam – zeker bij bepaalde vitamines - allerminst alle vitamines volledig opneemt. Dat geldt zowel bij de inname van voeding als supplementen. Daarom heb je juist een beduidend hogere inname nodig dan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid ofwel RI (Richteenheid). 
  2. Daarnaast is het goed om te weten dat de ADH voor veel voedingssupplementen begin vorige eeuw is opgesteld om ernstige ziekten (zoals scheurbuik) te voorkomen. De overheid gebruikt deze waarde als referentiepunt. Echter, om optimaal te functioneren of een probleem op te lossen, heb je vaak baat bij hogere doseringen. 
  3. Tenslotte baseren Jac Orie en onze biomedische wetenschappers zich op de talloze bloedtesten, die de afgelopen 20 jaar zijn afgenomen bij de atleten van Orie. Mede op basis van deze resultaten, heeft Orie een uitstekend inzicht inzake de opname van suppletie en de positieve effecten daarvan. Alle supplementen zijn van de allerhoogste kwaliteit omdat ze ook gebruikt worden de atleten van Orie. 

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »