Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Verzenden & retourneren

Verzending binnen Nederland

Gratis levering voor bestellingen van €50,- en meer.

Voor binnenlandse bestellingen werkt Orise samen met PostNL. Afhankelijk van jouw bezorgadres bieden wij je de snelste en schoonste optie aan in onze checkout. Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €50,- rekent Orise een vast tarief van €5,95, ongeacht het aantal producten of grootte van jouw bestelling. Bestellingen met een hogere orderwaarde worden kosteloos bij je thuis of op kantoor bezorgd.


Levertijden

Jouw bestelling wordt verstuurd met PostNL pakketservice en zal doorgaans binnen 24 uur verzonden worden en binnen 1-3 werkdagen worden aangeboden op het door jou gekozen verzendadres. Let goed op: Het kan per product verschillen wanneer deze geleverd kunnen worden en op voorraad zijn. Op de productpagina kun je de exacte verwachte levertijd vinden. Deze worden continu bijgewerkt en zoveel mogelijk in acht genomen.

Wanneer deze termijn wordt overschreden brengen wij je hiervan tijdig op de hoogte.

De levertijden voor bestellingen gedaan in het weekend zijn wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Elke verzending wordt geleverd met een track & trace code. De track & trace code versturen wij naar je opgegeven email adres waarmee je de verzending tot aan levering kan volgen.

Mocht je om wat voor redenen niet thuis zijn, dan wordt het pakketje, of bij de buren afgeleverd inclusief een melding via de track & trace link of vervoerdersapp met daarop de vermelding van het adres waar de vervoerder het pakketje heeft afgeleverd
PostNL biedt jouw pakketje eenmalig aan en stuurt het vervolgens naar een afhaalpunt bij jou in de buurt, waar het een week voor jou beschikbaar blijft om op te halen. Je dient zelf de track & trace code in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen.

 
Retourneren

Een product of pakket terugsturen kan gemakkelijk binnen 14 dagen. Neem van te voren contact met ons op voordat een product of pakket aan ons retourneert. De producten dienen binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Vitaminstore. (TIP: bewaar het verzendbewijs dat je bij het pakketpunt krijgt)

Retouradres:
Orise Vitamins
Hoofdstraat 8
5109 AC 's Gravenmoer

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules en poeders, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Wanneer je producten bij gebruik hebt beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

In geval van retour wordt het totaalbedrag van je bestelling vergoed, de kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij het bedrag terugstorten.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Mocht een product je niet in goede staat bereiken dan kunt je contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren je direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die je niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice van Orise, eveneens te worden geretourneerd, tenzij anders afgesproken.

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »