Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
22 Dec 2023

Orise Vitamins ondersteunt Nederlands kampioene verspringen Pauline Hondema

Orise Vitamins ondersteunt Nederlands kampioene verspringen Pauline Hondema

Orise Vitamins heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Nederlands kampioene verspringen Pauline Hondema. Het Nederlandse bedrijf, dat deze maand exact 5 jaar bestaat, zal de topatlete voorzien van hun premium supplementen en daarmee een bijdrage leveren aan de optimale voorbereiding op de belangrijkste atletiekwedstrijden in 2024.

De 23-jarige atlete uit Assendelft is drievoudig Nederlands kampioen verspringen en heeft een persoonlijk record van 6,76m, slechts 2 centimeter achter het nationaal record van Dafne Schippers. Deze zomer maakte Pauline haar debuut op de WK atletiek.

,,Ik ben heel blij met de samenwerking met Orise Vitamins’’, zegt Pauline. ,,Goede voeding is een basis om tot optimale prestaties te komen in trainingen en wedstrijden. En daarbij vormen supplementen een belangrijke aanvulling om het maximale uit mezelf te halen. De producten van Orise Vitamins zijn dankzij de inbreng van Jac Orie écht vanuit de topsport ontwikkeld en dat merk je ook in de kwaliteit.’’

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht door schaatscoach Jac Orie omdat hij merkte dat bestaande supplementenmerken vaak niet de gewenste kwaliteit konden leveren. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Inmiddels beschikt Orise over 11 producten (Allround Sport multivitamine, Advanced Vitamin C-complex, Supreme Whey Protein Hydrolysate, Creatine, Vitamine D, Zink bisglycinaat, Magnesium bisglycinaat, IJzer bisglycinaat, Natriumbicarbonaat, Bèta-Alanine en XALER).

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

  1. Joanne van Lieshout wereldkampioen judo!

    Joanne van Lieshout wereldkampioen judo!

  2. Orise Vitamins en topjudoka Joanne van Lieshout beginnen partnership
  3. De kracht van Whey Hydrolysate

    De kracht van Whey Hydrolysate

  4. Samenwerking tussen Orise Vitamins en atletiektalent Zoë Sedney

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »