Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
01 Oct 2020

Advanced Vitamin C-complex: ontwikkeld voor olympisch kampioenen, nu voor iedereen beschikbaar

Advanced Vitamin C-complex: ontwikkeld voor olympisch kampioenen, nu voor iedereen beschikbaar

Het Advanced Vitamin C-complex is aanvankelijk speciaal door Orise Vitamins ontwikkeld voor topsporters. De beste atleten van de wereld krijgen vaak jaarlijks maar enkele kansen om de belangrijkste hoofdprijzen te grijpen en dan wil je niet op dat evenement onder jouw kunnen presteren door een verkoudheid of griep.

 

 

Om het immuunsysteem goed te ondersteunen bestaat het Advanced Vitamin C-complex uit gebufferde vitamine C, afkomstig uit magnesiumascorbaat en calcium-L-ascorbaat. Van gebufferde vitamine C is het bekend dat dit “goed voor de maag” is. Dit product heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt daarmee voor een goede weerstand. Ook verhoogt vitamine C de opname van ijzer in het bloed en juist ijzer is goed voor het zuurstoftransport in het lichaam.

 

 

Het is daarom niet verwonderlijk dat olympisch- en wereldkampioenen vertrouwen op dit product. En daarmee is het ook een uitstekende keuze voor niet-topsporters. Jouw gezondheid is namelijk het meest waardevolle in het leven. Waarom zou je dan genoegen nemen met minder?

 

 

Advanced Vitamin C-complex is méér dan vitamine C:

 

 

Naast de gebufferde vitamine C bevat het Advanced Vitamin C-complex ook nog belangrijke antioxidanten als zink, koper, mangaan en selenium, koper en mangaan. Plus citrusbioflavonoïden en N-Acetyl L-cysteïne.

 

Zink is een anti-oxidant die helpt bij de bescherming van de gezonde lichaamscellen tegen onder andere oxidatieve schade door UV-straling en luchtvervuiling. Zink is daarnaast goed voor het gezichtsvermogen, houd je haren sterk en is goed voor je nagels. Koper heeft een positieve invloed op het immuunsysteem én helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.

 

 

Mangaan helpt energie vrij te maken uit voeding en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Selenium heeft onder andere een positieve invloed op het immuunsysteem.

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »