Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
Orise Vitamins sluit partnership met judo-toptalent Catharina

Orise Vitamins heeft een partnership gesloten met judo-toptalent Simeon Catharina. De wereldkampioen bij de junioren tekende vandaag een overeenkomst met het supplementenmerk.

 

Catharina werd in 2015 de eerste Nederlandse judowereldkampioen bij de kadetten en heeft inmiddels ook al bij de senioren de aansluiting met de Europese top gevonden, getuige zijn bronzen medaille bij de Grand Prix in Boedapest vorig jaar.

 

De sterke atleet, die uitkomt in de klasse tot 100 kilogram, vraagt elke dag het maximale van zijn lichaam vanwege de vele zware trainingen. Een gezond en gebalanceerd voedingspatroon is daarbij de basis, weet de geboren Hagenees. Met de juiste suppletie zorgt Catharina ervoor dat hij een goede aanvulling krijgt en daarmee geen tekorten oploopt.

 

,,Ik ben blij dat ik door Orise Vitamins ondersteund wordt’’, zegt Catharina. ,,Hun producten zijn NZVT-gekeurd en zodoende kan ik ze met een gerust hart gebruiken. De supplementen zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek samengesteld en van topkwaliteit. Het is prettig om daarop te kunnen vertrouwen.’’

 

Orise Vitamins is in 2018 mede-opgericht door drievoudig Coach van het Jaar Jac Orie. De schaatstrainer besloot daartoe omdat hij niet tevreden was met de kwaliteit van de beschikbare supplementenmerken en ‘zijn’ atleten van het beste product wilde voorzien. Inmiddels zijn de supplementen van Orise Vitamins voor iedereen beschikbaar.

 

Orise Vitamins steunt ook het jonge skitalent Mees Clausing en Nederlands kampioen inline-skaten Rémon Kwant.

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »