Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
13 Nov 2022

Orise start samenwerking met Nederlands recordhouder polsstokhoogspringen Menno Vloon

Orise start samenwerking met Nederlands recordhouder polsstokhoogspringen Menno Vloon

Orise Vitamins is een samenwerking begonnen met de Nederlands kampioen én nationaal recordhouder polsstokhoogspringen Menno Vloon. Vloon wordt zodoende tot medio 2023 ondersteund door het Nederlandse supplementenmerk.

 

Vloon is meervoudig Nederlands kampioen en bracht begin september in Berlijn het nationaal record naar 5,88m. Indoor kwam hij dit jaar zelfs nóg hoger, tot 5,91m.

 

De 28-jarige atleet heeft zich ten doel gesteld om de komende jaren zijn kwaliteiten ook bij de grote toernooien te tonen. Dit jaar lukte dat helaas nog niet bij de EK in München, waar hij niet kon meestrijden voor de medailles. ,,Om die laatste stap te maken, ben ik op zoek naar partners die mij kunnen ondersteunen om die ambitie waar te maken’’, zegt Vloon. ,,Zodoende kwam ik in contact met Orise Vitamins. Ik ben heel blij dat ik vanaf nu over hun topproducten – die allemaal NZVT-gekeurd zijn - kan beschikken.’’

 

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht door schaatscoach Jac Orie omdat hij merkte dat bestaande supplementenmerken geregeld hun productinhoud aanpasten en hij zodoende te vaak op zoek moest naar een nieuw merk. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Inmiddels beschikt Orise over 8 producten (Allround Sport multivitamine, Advanced Vitamin C-complex, Supreme Whey Protein Hydrolysate, vitamine D, zink bisglycinaat, magnesium bisglycinaat, ijzer bisglycinaat en XALER) en op korte termijn wordt daar weer een nieuw product aan toegevoegd.

 

,,We zijn supertrots op ons partnership met Menno, zegt Tim Senden, mede-oprichter van Orise Vitamins. ,,Hij is al jaren de beste polsstokhoogspringer van Nederland en gelet op zijn gedrevenheid, ben ik ervan overtuigd dat hij ook de komende jaren ook definitief de stap zet naar de Europese top.’’

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »