Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
Ook de Volkskrant schrijft artikel over Orise Vitamins

In aanloop naar de WK afstanden besteedde de Volkskrant bijna een hele pagina aan de vitamines die door succescoach Jac Orie zijn ontwikkeld. Hierin legt Orie onder andere uit dat de Allround Sport bestaat uit hoogwaardige vitamines die er vooral voor zorgen dat men geen tekorten oploopt. ,,Want tekorten kunnen je prestaties op de lange termijn tegenwerken'', zegt Orie. (En dat geldt uiteraard voor ieder mens die actief in het leven staat).

 

Eerder besteedde het NRC Handelsblad al ruimschoots aandacht aan het unieke concept achter Orise Vitamins. Zoals bekend heeft Orie dankzij jarenlang onderzoek bij zijn eigen atleten (onder wie 8 olympisch kampioenen) veel kennis opgedaan op het gebied van topsport in het algemeen, maar ook het menselijk lichaam, voeding en suppletie. Onder meer op basis van honderden bloedanalyses door de jaren heen heeft hij een goed beeld gekregen welke tekorten mensen (en specifiek topsporters) kunnen oplopen én welke negatieve consequenties er kunnen volgen indien die tekorten niet worden aangevuld.

 

In het artikel van de Volkskrant wijst hij onder andere op een onderzoek van Van der Beek e.a. die al in 1988 aantoonden dat een gecombineerde beperkte inname van thiamine (vitamine B1), riboflavine (vitamine B2), vitamine B6 en vitamine C binnen enkele weken een afname in de fysieke prestatie veroorzaakt. 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »