Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
17 Dec 2018

NRC Handelsblad besteedt aandacht aan Allround Sport van Orise

NRC Handelsblad besteedt aandacht aan Allround Sport van Orise

In het NRC Handelsblad is een artikel verschenen over de introductie van de multivitamine Allround Sport van Orise. Hieronder een klein deel van het artikel. De gehele publicatie is te lezen via https://www.nrc.nl/handelsblad of uiteraard de papieren versie.

 

In een groot schrift houdt Orie, van origine bewegingswetenschapper, al jarenlang alle gegevens bij over voeding van zijn sporters. „We hebben in de loop der tijd ontzettend veel bloedtesten gedaan waar een patroon uitrolt. Dan zie je welke combinaties het beste zijn voor sporters. Vitamine B zijn bijvoorbeeld ontzettend belangrijk voor bepaalde energiesystemen. Als zo’n systeem ergens onderuit gaat kun je geen kwaliteit meer leveren in trainingen.”

 

Met deze gegevens in het achterhoofd en de wetenschap dat de bestaande producten in zijn ogen niet voldeden, ontstond bij Orie de gedachte om een eigen multivitamine te ontwerpen. „Tweeënhalf jaar geleden ben ik het in een formule gaan wegzetten. Zoveel van dit, zoveel van dat. Nog een keer heroverwegen, overleggen met specialisten binnen en buiten mijn team. De goede nutriënten erin, de juiste verhoudingen. Het is ook een beetje de kunst van het weglaten. Je moet die pil kunnen doorslikken, je kunt er geen bounty van maken.”

 

‘Orise Allround Sport’ heet de multivitamine die hij nu op markt brengt. De pillen worden geproduceerd in een fabriekje in Rotterdam. „Vrij kleinschalig”, zegt Orie, die met de opbrengst in eerste instantie de ontwikkelingskosten hoopt terug te verdienen. „En wellicht houden we iets over om nieuwe producten te ontwikkelen.” Zijn sporters kregen het product als eerste. „Ze gebruiken het inmiddels allemaal.”

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »