Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
Jac OrieNachtrustOntspannenOriseProduct om beter te slapenRelaxSlapenvitaminsXALER — 03 May 2020

XALER is het derde product van Orise Vitamins

XALER is het derde product van Orise Vitamins

Orise Vitamins heeft haar derde product gelanceerd! Na de introductie van de Allround Sport multivitamine en het Advanced Vitamine C-complex is nu ook het gloednieuwe product XALER® beschikbaar. Dit geregistreerde product is ontwikkeld door Jac Orie en een team van specialisten.

 

XALER® bevat hoog geconcentreerde aminozuren en onder meer vitamine B, hetgeen ondersteunt in stress-situaties en tijdens drukke werkzaamheden. ,,Toen ik research deed naar slaapproblemen door jetlag, kwam ik een aantal wetenschappelijke artikelen tegen, die mij op het idee brachten voor een nieuw product'', vertelt Orie. ,,We hebben daarop samples gemaakt, die we vervolgens beschikbaar hebben gesteld aan een groep mensen. Gelet op de goede resultaten en positieve feedback, hebben we besloten om XALER® voor iedereen beschikbaar te maken.''

 

Ons leven wordt steeds drukker. We werken geregeld in de avonduren of weekenden. Elk moment van de dag lonkt de mobiele telefoon, iPad of smart TV naar ons. We kunnen ons eindeloos vermaken met filmpjes op YouTube, spelletjes op de computer en films op Netflix. En in de tussentijd moeten we ook nog hard werken, sporten, de kinderen opvoeden, van de ene verjaardag naar het andere feestje, enzovoort.

 

Juist in die stress-situaties merk je aan je lichaam dat het wat extra ondersteuning kan gebruiken. Mede dankzij de vitamine B helpt XALER® jou. Dat kan overdag, als je even een moment voor jezelf wil hebben. Maar zeker ook in de avonduren. Vul de maatschap driekwart of volledig (afgestreken) en meng dit met water.

 

Er is geen betere manier om de dag af te sluiten!

 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »