Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
De kracht van B-vitamines

Van B-vitamines is bekend dat zij het energieniveau en het zenuwstelsel ondersteunen. Daarnaast hebben onder andere B6 en B12 een positieve invloed op het immuunsysteem.

 

Daarom is de multivitamine van Orise is ruim gedoseerd in B-vitamines, waarbij tevens is gekeken naar de onderlinge verhoudingen én de opneembaarheid van de vitamines. Bij de Allround Sport is er daarom gekozen voor riboflavine-5-fosfaat (B2), pyridoxal-5-fosfaat (B6) en methyl- en adenosylcobalamine (B12). Deze varianten hoeven in het lichaam niet meer te worden omgezet, waardoor ze uitstekend opneembaar zijn.

 

B-vitamines ondersteunen ook het zenuwstelsel en mentale functies zoals concentratievermogen en geheugen. Dit blijkt onder meer uit een wetenschappelijk onderzoek dat reeds in 1989 werd gepubliceerd in de International Journal for Vitamin and Nutrition Research, van de hand van onderzoekers Bonke en Nickel (zie:

https://europepmc.org/abstract/med/2507698). Zij toonden aan dat verhoogde inname van B1, B6 en B12 een significante prestatieverbetering opleverde bij sportschutters, waarbij duidelijk werd dat hun fijne motoriek verbeterde ten opzichte van de controle-groep.

 

Daarom levert Allround Sport u niet alleen meer energie op, maar ook een beter concentratievermogen!

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »