Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Orise Vitamins

Orise Vitamins Premium IJzer bisglycinaat

€20,95
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Premium IJzer bisglycinaat - 60 capsules Product van exceptionele kwaliteit en tevens NZVT-gekeurd. IJzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes en heeft een gunstige invloed op een normaal zuurstoftransport in het lichaam.

Levertijd: 1-2 dagen (Buitenland varieert van 1 - 5 werkdagen)

Beschrijving

Zuurstof is uiteraard essentieel voor elk mens, maar zéker voor sporters. Hoe beter de zuurstofopname, des te beter de prestatie. Naarmate de inspanning toeneemt, zullen de spieren (en andere organen) meer zuurstof nodig hebben.

Zuurstof wordt door het lichaam getransporteerd. IJzer heeft een gunstige invloed op het normaal transporteren van zuurstof.

Premium IJzerbisgyclinaat van Orise Vitamins bestaat uit louter zuivere grondstoffen van de hoogste kwaliteit en het product is daarnaast NZVT-gekeurd.  Dat betekent dat de ingrediënten niet op de WADA-dopinglijst staan.

Ons product bevat ijzer in de vorm van ijzerbisglycinaat. Dat is de best opneembare vorm, die tevens mild voor de maag is.

Premium IJzerbisglycincaat van Orise Vitamins bevat daarnaast ook Vitamine C, hetgeen de opname van ijzer in het bloed bevordert. Tevens is er koper toegevoegd, dat het ijzertransport ondersteunt én vitamine B2 (riboflavine) omdat dit een positief effect heeft op het behoud van een goed ijzergehalte in het bloed.

Van ijzer is eveneens bekend dat het helpt energie vrij te maken uit voeding, het een positieve invloed heeft op het immuunsysteem én goed is voor het geheugen. Kortom, een zeer belangrijk mineraal!

Premium IJzerbisglycinaat van Orise Vitamins is van superieure kwaliteit die topsporters eisen. En daarmee ook de beste keuze voor jou!

 

Ingrediënten:

Vitaminen, vulstof (microkristallijne cellulose), mineralen, verdikkingsmiddel/vegetarische capsulehuls (hydroxypropyl-methylcellulose), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Samenstelling per dagdosering
(1 tablet): RI*

Vitamine B1 (thiamine HCl) 

Vitamine B2 (riboflavine-5-fosfaat)

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 

Foliumzuur (5-MTHF Quatrefolic®) 

Vitamine B12 (methylcobalamine) 

Vitamine B12 (adenosylcobalamine) 

Vitamine C (calciumascorbaat)

Calcium (calciumascorbaat) 

IJzer (bisglycinaat) 

Mangaan (citraat) 

Koper (citraat)

 

3 mg            273%

3 m             214%

3 mg            214%

200 mcg       100%

10 mcg         400%

10 mcg         400%

100 mg         125%

21 mg           2,7%

20 mg           143%

1 mg             50%

0,25 mg        25%

 

RI = Referentie Inname

Geadviseerd dagelijks gebruik:
1 capsule per dag bij de maaltijd met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden

Waarschuwingen:
Raadpleeg een deskundige alvorens te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar

No reviews yet

Add yours

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »