Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Orise Vitamins

Orise Vitamins Bèta-alanine (750mg) - 90 capsules

€24,95
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Bèta-alanine (750mg) - 90 capsules - NVZT-gekeurd

Levertijd: 1-2 dagen (Buitenland varieert van 1 - 5 werkdagen)

Beschrijving

Bèta-alanine is een aminozuur dat van nature voorkomt als onderdeel van de dipeptide carnosine. Carnosine speelt een rol in de spieren en wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals vlees en vis.

Bèta-alanine kan door het lichaam zelf wordt aangemaakt.  Bèta-alanine combineert met histidine in skeletspieren en andere organen tot carnosine. Aangezien in het lichaam volop histidine aanwezig is, vormt bèta-alanine de beperkende factor in de carnosinesynthese in de spieren. Zodoende kan inname van bèta-alanine  de concentratie carnosine in de spieren verhogen

Om ervoor te zorgen dat er voldoende bèta-alanine beschikbaar is voor de spieren, maken veel (top)sporters gebruik van een bèta-alanine supplement. . Het is daarom geen toeval dat vele (top)sporters bèta-alanine gebruiken. Bèta-alanine is vooral een geschikt supplement voor sporters die kortdurende explosieve inspanningen leveren.

Bèta-alanine van Orise Vitamins vormt een kwalitatieve aanvulling tijdens wedstrijden en/of zware trainingsperioden.

Voor vegetariërs en veganisten kan het lastig zijn om voldoende bèta-alanine binnen te krijgen, omdat de voornaamste bronnen vlees en vis zijn. Omdat zij afhankelijk zijn van de eigen productie van bèta-alanine in hun lichaam, kunnen zij extra baat hebben bij dit supplement.

NZVT-keuring

Bèta-alanine van Orise Vitamins is NZVT-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan strenge normen en geschikt is voor topsporters.

Geadviseerd gebruik:

4 tot 8 vegetarische capsules per dag, bij de maaltijd met water innemen. Na 10 weken kan de dosering gehalveerd worden naar 2 tot 4 vegetarische capsules per dag. Voor het gewenste effect minimaal vier weken gebruiken. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Mogelijke bijwerking:

Het supplement kan kort na inname een onschuldig tintelend gevoel veroorzaken. Door de dosering over de dag te spreiden, kan dit meestal voorkomen worden. Door bèta-alanine in te nemen in combinatie met  koolhydraten, of het in te nemen tijdens maaltijden kan deze bijwerking ook verminderd worden.

Ingrediënten: 

Bèta-alanine, vegetarische capsule (HPMC)

Samenstelling per dagelijkse portie (4 capsules):       

Bèta-alanine 3000 mg

Geadviseerd gebruik:

Neem 4 tot 8 vegetarische capsules per dag in met water. Bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Na 10 weken kan de dosering gehalveerd worden naar 2 tot 4 vegetarische capsules per dag. Voor het gewenste effect minimaal vier weken gebruiken. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Raadpleeg een deskundige alvorens te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Voedingssupplement. Aminozuurpreparaat.

90 capsules

No reviews yet

Add yours

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »