Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Orise Vitamins

Orise Vitamins Magnesium bisglycinaat 200 mg

€21,95
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Magnesium bisglycinaat (200 mg) - 60 capsules Product van exceptionele kwaliteit en tevens NZVT-gekeurd. Van magnesium is bekend dat het goed is voor de spieren en een gunstige invloed heeft op de vermindering van vermoeidheid.

Levertijd: 1-2 dagen (Buitenland varieert van 1 - 5 werkdagen)

Beschrijving

Magnesium is een essentieel mineraal aangezien het een belangrijke rol speelt bij meer dan 300 enzym gedreven biochemische reacties in het lichaam. Elk orgaan in ons lichaam heeft magnesium nodig en daarnaast helpt het om energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Het is daarom niet verwonderlijk dat er bij (top)sporters veel interesse is in dit mineraal.

De manier waarop een supplement ‘gebonden’ is, bepaalt de opneembaarheid in het lichaam. Daarom kiest Orise Vitamins niet voor magnesiumoxide of magnesiumchloride, maar voor een organisch gebonden magnesium in de vorm van bisglycinaat. Dit is de best opneembare vorm van magnesium.

De magnesium bisglycinaat (200 mg) van Orise Vitamines is van exceptionele kwaliteit en tevens NZVT-gekeurd. Zodoende kan dit product door elke topsporter met een gerust hart gebruikt worden aangezien het 100% dopingvrij is.

Van magnesium is bekend dat het goed is voor de spieren en een gunstige invloed heeft op de vermindering van vermoeidheid. Dat maakt dit supplement zeer gewild onder (top)sporters. Daarnaast draagt het bij aan de instandhouding van sterke botten het proces van celvernieuwing en helpt het bij het opbouwen van (lichaams)eiwit.

Magnesium is tevens goed voor het concentratievermogen, draagt bij aan het geheugen en is gunstig voor een geestelijke balans. Daarnaast helpt dit belangrijke mineraal bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenverhouding in het lichaam én is het van belang voor het behoud van sterke tanden.

Ingrediënten: 

Magnesiumbisglycinaat, plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose), N-Acetyl- L-cysteïne, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Samenstelling per dagelijkse portie (2 vegetarische capsules):               

Magnesium (als bisglycinaat) 200 mg                    53% RI
N-Acetyl-L-cysteïne (NAC) 40 mg

RI = Referentie Inname

Geadviseerd gebruik:

2 à 3 capsules per dag met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Raadpleeg een deskundige alvorens te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

No reviews yet

Add yours

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »