Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
01 Apr 2023

Orise Vitamins sluit partnership met Nederlands kampioene Marijke Esselink

Orise Vitamins sluit partnership met Nederlands kampioene Marijke Esselink

Foto: Rob Pauel Fotografie

 

Orise Vitamins heeft vandaag een partnership gesloten met atlete Marijke Esselink. De 23-jarige meerkampster wordt de komende periode door het Nederlandse supplementenmerk ondersteund om haar ambities op de atletiekbaan te verwezenlijken.

 

Esselink werd vorige maand nog Nederlands kampioen op de 60 meter horden en behoorde vervolgens als meerkampster tot de Nederlandse afvaardiging van de EK indooratletiek. Bij dat toernooi eindigde ze verdienstelijk als 10e.

 

,,Als atleet wil je natuurlijk altijd het beste uit jezelf halen’’, zegt Esselink. ,,En daarom wil je te allen tijde voorkomen dat je ergens een tekort oploopt. Daarom vind ik het belangrijk om te kunnen rekenen op de beste supplementen, die ook NZVT-gekeurd zijn.’’

 

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht door schaatscoach Jac Orie omdat hij merkte dat bestaande supplementenmerken vaak niet de gewenste kwaliteit konden leveren. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Inmiddels beschikt Orise over 9 producten (Allround Sport multivitamine, Advanced Vitamin C-complex, Supreme Whey Protein Hydrolysate, creatine, vitamine D, zink bisglycinaat, magnesium bisglycinaat, ijzer bisglycinaat en XALER).

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »