Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
Jac OrieNZVTsupplement — 12 Dec 2021

Kwaliteit die topsporters eisen. En daarom goed voor u

Kwaliteit die topsporters eisen. En daarom goed voor u

Er bestaan al zoveel suppletiemerken. Waarom moeten jullie dan nóg een merk op de markt zetten? Waarin onderscheidt Orise Vitamins zich van andere merken? Het zijn vragen die we geregeld ontvangen en waarop we altijd graag het antwoord geven.

 

Begonnen uit pure noodzaak

 

De kiem voor Orise Vitamins werd gelegd in 2003. Drievoudig Coach van het Jaar, Jac Orie, zag dat de trainingsbelasting van zijn schaatsers plots omlaag ging. Alle variabelen werden doorgespit: deed hij te veel krachttraining, te veel explosieve training, te weinig duurtraining, aten zijn atleten nog wel goed? De oorzaak was niet direct te vinden.

 

Na een zoektocht van 2 weken merkte Orie per toeval dat het supplementenmerk zijn inhoud had aangepast. Grondstoffen van lagere kwaliteit, minder goede verhoudingen en lage doseringen.

 

Hij besloot over te stappen naar een ander merk, waarna binnen de trainingsbelasting langzaam weer op hetzelfde hoge niveau zat. Toen zich dit probleem in 2014 - nu met een ander supplementenmerk - herhaalde, besloot Orie om samen met enkele biomedische wetenschappers ervoor te zorgen dat zijn atleten te allen tijde konden beschikken over de allerbeste supplementen. En dat hij 100% zeker weet dat hij op dat vlak de allerbeste optie heeft. En zo zag Orise Vitamins het licht.

 

Alle producten worden op wetenschappelijke basis samengesteld

 

Jac Orie werkt al 20 jaar met succesvolle topsporters en leverde liefst 9 olympische kampioenen en vele Europese- en wereldkampioenen af. Aangezien hij met zijn wetenschappelijke achtergrond vanaf dag 1 alle parameters nauwgezet registreerde, beschikt hij over een unieke database aan informatie.

 

Eén van die ‘schatkamers’ bevat de bloedwaarden van al deze topsporters gedurende de jaren heen. Om te achterhalen of de atleten geen tekorten oplopen, wordt bij hen op regelmatige basis bloed afgenomen. Op basis van die uitslagen werd én wordt het voedingsdieet en de suppletie - indien noodzakelijk - aangepast.

 

Door deze werkwijze (én zijn samenwerking met enkele specialisten) bezit de Haagse wetenschapper veel kennis op dit onderwerp. Hij weet niet alleen welke tekorten men snel oploopt, maar ook wat er voor nodig is om deze tekorten aan te vullen. Elke keuze van Orise Vitamins is daarom weloverwogen genomen. Wij kijken niet naar de goedkoopste of commercieel meest interessante oplossing. Orise Vitamins kiest voor het beste. Zonder enige concessie.

 

Vervaardigd volgens de hoogste normen én NZVT-gekeurd

 

Onze producten worden in een fabriek in Nederland vervaardigd, volgens de HACCP, ISO22000 en FSCC22000 richtlijnen. Daarnaast zijn alle producten van Orise Vitamins NZVT-gekeurd, hetgeen betekent dat de ingrediënten niet op de dopinglijst staan.

 

Ook bij de zoektocht naar de juiste grondstoffen wordt niets aan het toeval overgelaten. Wij kiezen bewust voor zuivere grondstoffen, die zo goed mogelijk worden opgenomen. ,,Dat leidt er soms toe dat het lang duurt, voordat we de juiste ingrediënten hebben gevonden'', zegt Orie. ,,Bij het ontwikkelen van de producten wil ik voor mijn sporters én klanten alleen het allerbeste.''

 

Superieure kwaliteit die topsporters eisen. En daarmee ook de beste keuze voor jou

 

Laat er geen misverstand over bestaan: de basis voor een gezond leven bestaat uit voldoende (tot veel) beweging en een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Echter, uit analyses bij ‘onze’ topsporters en wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we daar zeker ondersteuning in de vorm van suppletie kunnen gebruiken. 

De supplementen van Orise Vitamins zijn van de hoogste kwaliteit, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en allemaal NZVT-gekeurd. Superieure kwaliteit die topsporters eisen. En daarmee ook de beste keuze voor jou.

Reacties

 • Goedendag,

  Bij elk product vermelden we de volledige inhoud op zowel de pot als de website. Specifiek over ons product ijzer bisglycinaat vindt u onderaan de pagina de "samenstelling per dagdosering". Daar kunt u lezen dat dit product 20mg ijzerbisglycinaat bevat.

  Ik vertrouw erop hiermee uw vraag te hebben beantwoord. Mocht u nog meer vragen hebben, dan schroom niet om op dit bericht te reageren of een mail te sturen naar [email protected].

  Met sportieve groet,

  Julia
 • Beste , ik mis bijvoorbeeld bij ijzer de x milligram , waarom wordt is dit niet zichtbaar?
 • Dank voor jouw feedback, Anneke!
 • Ik ben helemaal dol op xaler, het doet zijn werk uitstekend, na hardlopen altijd pijn in nemen en rug , dit is verledentijd, na het hardlopen Xaler , ik kan het iedereen aanbevelen
Laat een reactie achter

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »