Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Orise Vitamins

Orise Vitamins Creatine monohydraat

€33,95
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Creatinemonohydraat 300 gram. Creatine is wereldwijd een van de meest gebruikte supplementen voor zowel top- als amateursporters. De creatine van Orise Vitamins bestaat uit creatinemonohydraat van de beste kwaliteit én is NZVT-getest.

Levertijd: 1-2 dagen (Buitenland varieert van 1 - 5 werkdagen)

Beschrijving

Creatine is wereldwijd een van de meest gebruikte supplementen voor zowel top- als amateursporters. De creatine van Orise Vitamins bestaat uit creatinemonohydraat van de beste kwaliteit én is NZVT-getest.

Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen en stimuleert de spiergroei.* Spieren hebben namelijk snel energie nodig tijdens korte explosieve inspanningen, zoals krachttraining of sprinten. Je lichaam spreekt hiervoor een creatinefosfaat-voorraad aan, die jouw spieren de eerste 5 tot 10 seconden van energie voorzien. Door extra creatine in te nemen, krijgen die spieren meer energie, waardoor ze sneller herstellen en klaar zijn voor een volgende inspanning.  

Geadviseerd dagelijks gebruik:

Gebruik het poeder opgelost in vruchtensap of bij een maaltijd die koolhydraten bevat. Neem gedurende minimaal vier weken dagelijks ½ tot 1 maatschepje (4 - 8 g) verdeeld over 2 momenten op de dag. 

Indien gewenst start je met een laadfase: gedurende 5 dagen dagelijks 2½ maatschepje (20 g), verspreid over 4 momenten op de dag (ontbijt, lunch, diner en voor het slapen). Neem daarna gedurende 5 dagen dagelijks 1 afgestreken maatschep (8 gram) en vervolgens dagelijks ½ maatlepel (4 gram).  Op trainingsdagen bij voorkeur direct na de training innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

* de claim is gericht op volwassenen ouder dan 55 jaar die geregeld aan weerstandstraining doen; het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine in combinatie met een weerstandstraining die een toename van de werkbelasting na verloop van tijd mogelijk maakt en die tenminste drie keer per week gedurende enkele weken moet worden gedaan aan een in­tensiteit van ten minste 65 %-75 % van 1RM**
**  1RM (1 repetitie maximaal) is het maximale gewicht of de maximale kracht die een individu in één enkele beweging kan uitoefenen.

Ingrediënten: 

Creatinemonohydraat

Samenstelling per dagelijkse portie (1 maatschep à 8 gram):   

Creatine 8 gram

Waarschuwingen

Raadpleeg een deskundige alvorens te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

No reviews yet

Add yours

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »