Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
25 Apr 2023

Samenwerking tussen Orise Vitamins en atletiektalent Zoë Sedney

Samenwerking tussen Orise Vitamins en atletiektalent Zoë Sedney

Orise Vitamins heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met de Nederlandse atlete Zoë Sedney. De 21-jarige sprintster en hordenloopster maakt deel uit van de Nederlandse atletiekploeg en heeft al verschillende successen behaald op nationaal en internationaal niveau, waaronder een nationale titel op de 60m horden en een 6e plek bij de WK, eveneens op de 60m horden.

 

Sedney maakte in 2021 haar debuut op de Olympische Spelen van Tokio en maakt tevens deel uit van de estafetteploeg (4x100m). Orise Vitamins zal Sedney voorzien van voedingssupplementen die haar helpen bij het ondersteunen van haar trainingen en prestaties op de atletiekbaan.

 

Sedney is zeer enthousiast over het partnership: ,,Als atleet is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft om optimaal te presteren", aldus Sedney. ,,Ik ben blij dat ik kan samenwerken met Orise Vitamins, omdat zij bekend staan om hun hoogwaardige voedingssupplementen.’’

 

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht door schaatscoach Jac Orie omdat hij merkte dat vele bestaande supplementenmerken vroeg of laat hun productinhoud aanpasten (naar mindere kwaliteit) en hij zodoende te vaak op zoek moest naar een nieuw merk. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

 

Inmiddels beschikt Orise over 9 producten (Allround Sport multivitamine, Advanced Vitamin C-complex, Supreme Whey Protein Hydrolysate, creatine, vitamine D, zink bisglycinaat, magnesium bisglycinaat, ijzer bisglycinaat en XALER).

 

Orise Vitamins is ook verheugd over de samenwerking: ,,Zoë Sedney is een getalenteerde atlete die net als Orise altijd voor het allerbeste gaat’’, aldus Tim Senden, mede-oprichter van Orise Vitamins. ,,We vinden het geweldig dat zij ons merk wil vertegenwoordigen.’’

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »