Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
04 Jan 2020

Tevreden over 2019, nóg enthousiaster over 2020!

Tevreden over 2019, nóg enthousiaster over 2020!

Toen we in december 2018 startte met de verkoop van de multivitamine Allround Sport hadden we eigenlijk geen idee of Nederlanders zaten te wachten op nóg een nieuw vitaminemerk. Dat was voor Orise Vitamins aanvankelijk ook van secundair belang. We wilden de best mogelijke multivitamine produceren voor de schaatsers van Team Jumbo-Visma, zodat coach Jac Orie zich nooit meer het hoofd hoefde te breken als een van de producenten van multivitamines de formule weer eens had aangepast naar een mindere kwaliteit (maar wel goedkoper qua productie).

 

Dat was voor Orie ook de reden om samen met een aantal specialisten dit merk op te richten. Na de lancering van ‘Allround Sport-multivitamine’ bleek dat het product zowel binnen als buiten de topsport werd gewaardeerd. Dat stelde ons in staat om ook een tweede product te vervaardigen. Een gebufferde vitamine C, die zowel helpt om de vermoeidheid te verminderen als mede zorgt voor een goede weerstand. En aangezien Orise voor topkwaliteit gaat werd het een ‘Advanced Vitamin C-complex’, waarbij ook nog diverse antioxidanten zijn toegevoegd.

 

We kijken dan ook zeer tevreden terug op 2019. Maar we zijn nóg enthousiaster over 2020! We verwachten begin maart een nieuw product te kunnen lanceren dat vooral op de avond & nacht is gericht. Iets wat je ondersteunt tijdens of na drukke werkzaamheden, of dat nou een zware training of een zware werkdag was. Een product waar onze topsporters naar uitkijken, maar zeker ook geschikt kan zijn voor u. Meer kunnen we nog niet verklappen!

 

Daarnaast hopen we eind 2020 onze product range nog te kunnen uitbreiden met een vierde product, zodat we u nog beter kunnen bedienen.

 

Waar we ook trots op zijn is de start van ons trainingskanaal. We hebben onze specialisten bereid gevonden om hun beste tips te delen. Dat doen we via een YouTube-kanaal, het Orise Training Channel.

 

De eerste tips staan reeds online en maandelijks komen er nieuwe bij. Gratis te bekijken, klant van Orise of geen klant. Orise Vitamins vindt namelijk beweging en gezond eten belangrijk en wil dit op deze manier stimuleren. Neem er gerust een kijkje!

 

Voor nu wens ik u bovenal een gezond, gelukkig én sportief 2020!

 

Met sportieve groet,

 

Tim Senden
Orise Vitamins

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »