Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
22 Dec 2021

Orise Vitamins ondersteunt waterpolo-international Maartje Keuning

Orise Vitamins ondersteunt waterpolo-international Maartje Keuning

Orise Vitamins en Maartje Keuning hebben deze week een samenwerking aangekondigd. De 23-jarige waterpoloster, lid van het nationale team, wordt het komende jaar voorzien van de NZVT-gekeurde supplementen van het Nederlandse supplementenmerk.

 

Keuning maakt al sinds 2016 deel uit van de de Nederlandse ploeg en maakt op clubniveau onderdeel uit van de Spaanse topclub CN Sabadell, waarmee ze dit jaar de Spaanse titel, de beker én de Supercup won. Begin dit jaar plaatste Keuning en haar ploeg zich voor de Olympische Spelen in Tokyo, een hele prestatie op zich, want de laatste keer dat de dames op de Spelen stonden was in 2008 (goud, Beijing). Keuning eindigde met Oranje op de 6e plaats in Tokyo.

 

,,Als topsporter ga je altijd voor de beste ondersteuning en daarom ben ik blij dat Orise Vitamins mij voorziet van hun supplementen’’, zegt Keuning. ,,Ik zal vooral gebruik maken van bijvoorbeeld zink bisglycinaat en magnesium bisglycinaat, omdat deze supplementen een goede aanvulling zijn op mijn voeding. Doordat alle producten NZVT-gekeurd zijn, weet ik zeker dat de gebruikte ingrediënten niet op de dopinglijst staan.’’

 

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht door schaatscoach Jac Orie omdat hij niet tevreden was over de bestaande supplementenmerken. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Inmiddels beschikt Orise over 7 producten: Allround Sport multivitamine, Supreme Whey Protein Hydrolysate, Advanced Vitamin C-complex, vitamine D, zink (bisglycinaat), magnesium (bisglycinaat) en XALER). In het eerste kwartaal van 2022 wordt daar weer een nieuwe product aan toegevoegd.

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »