Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
16 Feb 2021

Orise Vitamins steunt toptafeltennisster Britt Eerland

Orise Vitamins steunt toptafeltennisster Britt Eerland

Britt Eerland wordt vanaf nu ondersteund door Orise Vitamins. De toptafeltennisster (nummer 27 van de wereldranglijst) en het Nederlandse supplementenmerk hebben daartoe deze week een overeenkomst ondertekend.

 

Eerland (26 jaar) behoort al jaren tot de Europese top en kende in 2020 een topseizoen met een 2e plaats bij het prestigieuze Europese Top-12-toernooi. Daarnaast veroverde de Schiedamse onlangs met haar club TTC Berlin Eastside nog de Champions League.

 

,,Omdat je altijd het maximale uit jezelf wilt halen, was ik me toevallig al een tijdje aan het verdiepen in suppletie’’, zegt Eerland. ,,En juist op dat moment werd ik door Orise benaderd of ik interesse had in een partnership. Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken.’’

 

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht door schaatscoach Jac Orie omdat hij merkte dat bestaande supplementenmerken geregeld hun productinhoud aanpasten en hij zodoende te vaak op zoek moest naar een nieuw merk. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Inmiddels beschikt Orise over 4 producten (multivitamine, Advanced Vitamin C-complex, vitamine D en XALER) en in het eerste kwartaal van 2021 worden daar weer 2 nieuwe producten aan toegevoegd.

 

,,Ik heb veel respect voor het doorzettingsvermogen van Britt, die na jaren hard knokken fantastische resultaten boekt op internationale toernooien en de Champions League’’, zegt Tim Senden, co-founder van Orise. ,,We zijn dan ook heel blij dat wij met haar mogen samenwerken.’’

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »