Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
Partnershipsskiën — 11 Jan 2022

Orise Vitamins ondersteunt topskiester Adriana Jelinkova

Orise Vitamins ondersteunt topskiester Adriana Jelinkova

Orise Vitamins en de Nederlandse topskiester Adriana Jelinkova hebben vandaag een partnership gesloten, waardoor de atlete tot eind volgend seizoen wordt ondersteund door het Nederlandse supplementenmerk.

 

Jelinkova kwalificeerde zich reeds vorig jaar voor de Winterspelen van Peking, dankzij twee topresultaten in de World Cup. De 25-jarige eindigde bij de parallel reuzenslalom in Lech als 10e, waarna ze in Kranjska Gora 11e werd op de reuzenslalom.

 

Haar tiende plek in Lech was het beste resultaat voor een Nederlandse ooit in de skisport. Daarnaast is Jelinkova de eerste alpineskiester sinds 1952 die Nederland vertegenwoordigt op de Olympische Spelen.

 

,,Als je tot de wereldtop wilt behoren, moet al jouw materiaal van wereldklasse zijn. Dat geldt voor mijn ski’s en kleding, maar ook voor de supplementen. Daarom heb ik bewust voor Orise Vitamins gekozen, aangezien zij de beste kwaliteit leveren. En daarnaast zijn al hun producten NZVT-gekeurd en dat is voor elke topsporter ook heel belangrijk”, zegt Jelinkova, die in Tsjechië werd geboren maar opgroeide in Oegstgeest.

 

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht door schaatscoach Jac Orie omdat hij merkte dat bestaande supplementenmerken geregeld hun productinhoud aanpasten en hij zodoende te vaak op zoek moest naar een nieuw merk. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Inmiddels beschikt Orise over 7 producten (Allround Sport multivitamine, Advanced Vitamin C-complex, Supreme Whey Protein Hydrolysate, vitamine D, zink bisglycinaat, magnesium bisglycinaat en XALER) en in het eerste kwartaal van 2022 wordt daar weer een nieuw product aan toegevoegd.

 

,,We zijn supertrots op ons partnership met Adriana’’, zegt Tim Senden, mede-oprichter van Orise Vitamins. ,,Het is ongekend wat zij als Nederlandse skiester presteert en wij ondersteunen haar graag op weg naar de Olympische Spelen en verder.’’

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »