Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
Jac OrieMees ClausingNOC*NSFOriseOrise VitaminspartnershipskisneeuwsponsortalentTim Sendentoptalentwinterwintersport — 10 Jul 2020

Orise Vitamins ondersteunt skitalent Mees Clausing

Orise Vitamins ondersteunt skitalent Mees Clausing

Orise Vitamins steunt de komende winter het 16-jarige skitalent Mees Clausing. Daartoe hebben beide partijen vandaag een overeenkomst afgesloten.

 

Clausing werd afgelopen seizoen in zijn jeugdcategorie Nederlands kampioen op de onderdelen slalom, reuzenslalom en het combinatieklassement. De jonge sporter uit Hagestein, die bij sportkoepel NOC*NSF de beloftestatus heeft, verhuist op korte termijn naar Oostenrijk. Daar gaat hij studeren aan de vermaarde skischool Schigymnasium Stams.

 

,,We ondersteunen graag jonge, talentvolle sporters in hun weg naar de wereldtop. Mees kwam bij ons met een heel goed en ambitieus verhaal en wij hebben dan ook geen moment getwijfeld om hem te ondersteunen’’, zegt Tim Senden, mede-oprichter van Orise Vitamins.

 

Ook Mees Clausing is verheugd over de samenwerking: ,,Het is mijn droom om mee te doen aan de Olympische Winterspelen van 2030. Maar dat is nog een hele lange weg en eerst zal ik nog sterker, beter en sneller moeten worden’’, realiseert hij zich.

 

,,Alpineskiën vraagt nogal wat van je, zeker als je ook nog volop in de groei bent. Juist tijdens intensieve trainingsdagen in de bergen heb ik de juiste aanvulling op gezonde voeding nodig. De producten van Orise Vitamins zijn NZVT-gekeurd, waardoor ik met deze kwalitatieve en verantwoorde suppletie voorkom dat ik ergens tekorten oploop. Zodat ik in trainingen en wedstrijden hopelijk net iets beter voorbereid ben dan de rest.’’

 

Mees maakt gebruik van zowel de multivitamine Allround Sport als het Advanced Vitamin C-complex.

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »