Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
03 Feb 2021

Orise Vitamins nieuwe partner van Team Para Atletiek op weg naar Tokio

Orise Vitamins nieuwe partner van Team Para Atletiek op weg naar Tokio

Orise Vitamins en Team Para Atletiek  (TPA) hebben een partnership afgesloten voor het komende jaar. In aanloop naar de Paralympics in Tokio worden de para-olympische atleten zoals Fleur Jong en Noëlle Roorda  voorzien van de supplementen van dit  Nederlandse topmerk.

 

,,Via bestuurslid Justin Goetzee van TPA kwamen we in contact met dit team’’, vertelt Tim Senden, co-founder van Orise. ,,Zowel Jac Orie (founder) als ik kennen Justin van onze gezamenlijke tijd bij Team Jumbo-Visma en zo werd de basis voor een samenwerking met TPA  gelegd. Na een goed gesprek met coach Guido Bonsen waren we er snel uit. We zijn er trots op om met onze producten de topatleten van TPA te ondersteunen.’’

 

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht, omdat Orie merkte dat bestaande supplementenmerken geregeld hun productinhoud aanpasten waardoor hij te vaak op zoek moest naar een nieuw merk. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Orise Vitamins  beschikt nu over 4 producten (multivitamine, Advanced Vitamin C-complex, vitamine D en XALER) en in het eerste kwartaal van 2021 worden daar nog 2 nieuwe producten aan toegevoegd.

 

Coach Bonsen: Topproducten die NZVT-gekeurd zijn

 

,,We zijn blij om Orise Vitamins aan ons te binden. Voor mijn atleten draait alles om optimale begeleiding en dat geldt ook op het gebied van supplementen’’, zegt coach Bonsen. ,,Het is prettig dat wij nu over topproducten kunnen beschikken die allemaal NZVT-gekeurd zijn en daarmee met een gerust hart door onze atleten gebruikt kunnen worden.’’

 

Joël de Jong: Orise kan ons net dat beetje extra bieden

 

Joël de Jong over de samenwerking: ,,Het fundament voor een goede prestatie wordt gelegd door een goed trainingsschema, voldoende herstel en uitgebalanceerde voeding. In topsport kan een kleine verbetering echt het verschil maken tussen een goede prestatie en een topprestatie. Dat is precies net dat beetje extra wat de supplementen van Orise ons bieden."

 

Fleur Jong: deze samenwerking gaat ons helpen topprestaties te leveren

 

Fleur Jong vult aan: ,,Een paar centimeter of honderdste van een seconde kunnen in atletiek het verschil maken. Denk aan kwalificatie missen versus behalen, winst versus verlies, een persoonlijk record versus een wereldrecord. Om dat te kunnen doen, moeten alle voorwaarden kloppen, dus ook de supplementen. Dankzij de hoge kwaliteitseisen bij de ontwikkeling van Orise Vitamins geloof ik dat deze samenwerking ons gaat helpen topprestaties te leveren.”

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »