Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings
23 Jun 2023

Orise Vitamins en topjudoka Joanne van Lieshout beginnen partnership

Orise Vitamins en topjudoka Joanne van Lieshout beginnen partnership

Orise Vitamins en topjudoka Joanne van Lieshout gaan vanaf vandaag een samenwerking aan. De winnares van het brons op de WK judo wordt voorzien van de premium voedingssupplementen van Orise Vitamins, die haar helpen om het maximale uit zichzelf te halen tijdens trainingen en wedstrijden op de tatami.

 

Van Lieshout is tweevoudig wereldkampioene bij de junioren en baarde recent opzien door bij haar WK-debuut bij de senioren direct het brons te veroveren. In Doha versloeg ze onder andere de Britse Lucy Renshall, de nummer 1 van de wereldranglijst. Vorig jaar eindigde ze ook al bij de Grand Slam in Abu Dhabi als 3e en riep sportkoepel NOC*NSF haar uit tot ‘Talent van het Jaar’.

 

Als topsportster begrijpt Van Lieshout als geen ander het belang van optimale voeding en voedingssupplementen voor haar training, herstel en prestaties. ,,Je wil altijd het maximale uit jezelf halen en dan is het fijn dat ik ook op het gebied van supplementen op de beste kwaliteit kan vertrouwen’’, zegt de 20-jarige judoka. ,,Je merkt aan alles dat Orise de kwaliteit van haar producten op 1 heeft staan en dat geeft veel vertrouwen.’’

 

Orise Vitamins werd in 2018 opgericht door schaatscoach Jac Orie omdat hij merkte dat vele bestaande supplementenmerken vroeg of laat hun productinhoud aanpasten (naar mindere kwaliteit) en hij zodoende te vaak op zoek moest naar een nieuw merk. Daarop besloot hij zijn eigen merk te beginnen met alleen maar producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen én NZVT-gekeurd zijn.

 

Inmiddels beschikt Orise over 9 producten (Allround Sport multivitamine, Advanced Vitamin C-complex, Supreme Whey Protein Hydrolysate, creatine, vitamine D, zink bisglycinaat, magnesium bisglycinaat, ijzer bisglycinaat en XALER).

 

Orise Vitamins is verheugd over de samenwerking met Van Lieshout: ,,Joanne heeft in heel korte tijd de stap gezet van de top van de junioren naar de top van de senioren. We zijn dan ook super trots dat wij een partnership met haar kunnen aangaan, omdat de feedback van zulke topatleten ons kan helpen om ook de komende jaren de allerbeste producten op de markt te brengen’’, aldus Tim Senden, mede-oprichter van Orise Vitamins.

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

  1. Joanne van Lieshout wereldkampioen judo!

    Joanne van Lieshout wereldkampioen judo!

  2. Orise Vitamins ondersteunt Nederlands kampioene verspringen Pauline Hondema
  3. De kracht van Whey Hydrolysate

    De kracht van Whey Hydrolysate

  4. Samenwerking tussen Orise Vitamins en atletiektalent Zoë Sedney

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »