Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Orise Vitamins

Orise Vitamins Advanced Vitamin C-complex - Half Jaar Pakket

€45,50
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Orise Advanced Vitamin C-complex - 180 tabletten Op zoek naar een product dat de afweer van het lichaam ondersteunt en vermoeidheid helpt te verminderen? Dan is het Advanced Vitamin C-complex van Orise Vitamins ideaal voor u.

Levertijd: 1-2 dagen (Buitenland varieert van 1 - 5 werkdagen)

Beschrijving

Op zoek naar een product dat de afweer van het lichaam ondersteunt en vermoeidheid helpt te verminderen? Dan is het Advanced Vitamin C-complex van Orise Vitamins ideaal voor u. Gebruikt door én aanbevolen door topsporters! Dit product is NZVT-gekeurd, hetgeen betekent dat topsporters deze met een gerust hart kunnen gebruiken.

Hoge dosering - vriendelijk voor de maag

Bij suppletie is het van belang dat de ingrediënten goed opneembaar zijn door het lichaam, zodat je het optimaal benut. Bij het Advanced Vitamin C-complex van Orise Vitamins zit daarom 50 procent van de vitamine C gekoppeld aan calcium en de andere 50 procent aan magnesium. Deze goede combinatie heeft als bijkomende voordeel dat deze niet-zure vormen van vitamine C vriendelijk zijn voor de maag. Dit is vooral belangrijk als je een hogere dosering vitamine C inneemt.

Het Advanced Vitamin C-complex heeft zodoende een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt daarmee mede voor een goede weerstand.

Daarnaast verhoogt Vitamine C de opname van ijzer in het bloed. IJzer is goed voor een normaal zuurstoftransport in het lichaam.

Antioxidanten

In de topsport is men gewend altijd een stapje verder te gaan in de ondersteuning van het menselijk lichaam en daarom komt Orise Vitamins niet met een Vitamin C-complex, maar met een Advanced Vitamin C-complex. Dit product vult namelijk een breed spectrum aan antioxidanten aan.

Bij stofwisselingsprocessen worden vrije radicalen gevormd. Dit is een natuurlijk proces. Het lichaam beschikt over ingenieuze antioxidantsystemen. Naast de lichaamseigen aanmaak van antioxidanten, zijn er ook de voedingsantioxidanten. Wanneer je over voldoende antioxidanten beschikt, zorgt dit voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. In een supplement voor sporters zijn antioxidanten dan ook extra belangrijk.

Bescherming tegen oxidatieve schade door uv-straling en luchtvervuiling

Orise Vitamins kiest ervoor om bepaalde voedingsantioxidanten (zoals bijvoorbeeld zink, koper, mangaan en selenium) in de juiste verhoudingen toe te voegen. Bovengenoemde antioxidanten helpen het lichaam beschermen tegen vrije radicalen.  Ze helpen het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen en leveren een bijdrage aan de bescherming tegen oxidatieve schade. Deze ‘vrije radicalenvangers’ dragen hun steentje bij als het gaat om bescherming tegen oxidatieve schade door uv-straling en luchtvervuiling.

Zodoende is dit Advanced Vitamin C-complex niet alleen goed voor de ondersteuning van het immuunsysteem en tegen vermoeidheid, maar levert het ook een brede aanvulling van antioxidanten.

 

Samenstelling Advanced Vitamin C-complex per dagdosering (1 tablet): RI*

 

Vitamine C (uit magnesiumascorbaat) 300mg (375%*)

Vitamine C (uit calcium-L-ascorbaat) 200mg (250%*)

Magnesium (uit magnesiumascorbaat) 41mg (11%*)

Calcium (uit calcium-L-ascorbaat) 42mg (5%*)

Koper (als citraat) 0,7mg (70%*)

Zink (als citraat) 5mg (50%*)

Mangaan (citraat) 1,5 mg (75%*)

Selenium (als methionine) 40mcg (73%*)

Molybdeen (natriummolybdaat) 50mcg (100%*)

N-Acetyl L-cysteïne 50 mg

Citrusbioflavonoïden 25mg

* Referentie Inname

Ingrediënten:

Vitaminen, mineralen, n-acetyl-cysteïne, citrus aurantium (60% hesperidine), anti-klontermiddelen (vegetarische magnesiumascorbaat, silica), vulmiddel (cellulose).

Geadviseerd dagelijks gebruik:

1 tablet per dag bij de maaltijd met water innemen.

Bewaren:

Bij kamertemperatuur en droog bewaren.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waarschuwingen:

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Gebruik bij zwangerschap: Nee

Gebruik bij borstvoeding: Nee

No reviews yet

Add yours

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »