Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Orise Vitamins

Orise Vitamins Allround Sport - Jaar Pakket

€175,00
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Orise Multivitamine - Allround - 360 tabletten Dé multivitamine voor de actieve mens. Een product van topkwaliteit, aangezien er louter is gekozen voor hoogwaardige vitamines en mineralen in de juiste verhoudingen.

Levertijd: 1-2 dagen (Buitenland varieert van 1 - 5 werkdagen)

Beschrijving

Allround Sport: aanbevolen en gebruikt door topsporters

Dé multivitamine voor de actieve mens, ontwikkeld door drievoudig 'Coach van het Jaar', Jac Orie. Een product van topkwaliteit, aangezien er louter is gekozen voor hoogwaardige vitamines en mineralen in de juiste verhoudingen.

De Allround Sport is ideaal voor voor topsporters, maar ook voor de amateursporter die zijn of haar lichaam in topconditie wil hebben om elk weekend een nieuwe, sportieve uitdaging aan te gaan. Of voor de hardwerkende ondernemers of ambitieuze werknemers die voluit willen gaan bij zowel ‘work hard’ als ‘play hard’. En vanaf een bepaalde leeftijd realiseren we ons dat we sowieso wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken om maximaal van het leven te blijven genieten.

De multivitamine is NZVT-gekeurd, hetgeen betekent dat topsporters deze met een gerust hart kunnen gebruiken. Het is daarom niet verwonderlijk dat verschillende wereld- en olympisch kampioenen vertrouwen op Orise.

Geen concessies aan kwaliteit

Het product is ontwikkeld door topcoach Jac Orie en enkele specialisten. Al ruim 20 jaar verdiept Orie zich in de wereld van voeding en suppletie. Niet alleen voor ‘zijn’ topsporters, maar ook voor familieleden, vrienden en kennissen. Nadat de 3-voudig Coach van het Jaar veel positieve feedback kreeg op zijn adviezen, werd bij benaderd om zelf een product te maken. Op die manier kon Orie zijn droom verwezenlijken om een zo’n groot mogelijk publiek te bedienen met vitamines en suppletie van hoogwaardige kwaliteit.

Orie moest namelijk in zijn trainerscarrière al twee keer van merk multivitamine wisselen, omdat de betreffende producent zonder aankondiging de inhoud veranderde. Daardoor nam de kwaliteit van dat product opeens significant af. ,,Ik merkte in 2003 dat de trainingsbelasting van mijn schaatsers plots afnam en ik had geen idee waarom. Vervolgens ben ik samen met mijn begeleiding alles onder de loep gaan nemen, van de zwaarte van de krachttraining tot het voedingspatroon, van de minuten explosieve training tot bloedwaarden. Uiteindelijk kwam ik er achter dat de kwaliteit van onze suppletie naar beneden was gegaan. Nadat we overstapten naar een beter alternatief, zag ik dat de trainingsbelasting binnen 3 weken weer op het oude niveau was.”

Nadat hij in 2014 te maken kreeg met eenzelfde probleem, besloot Orie met een eigen merk te komen. ,,Orise doet geen concessies aan de kwaliteit. Het is voor mij prettig te weten dat de suppletie voor mijn atleten - én dus ook voor onze klanten - op het allerhoogste niveau zit.’’

Toegestane gezondheidsclaims:

Vitamine A (Retinylpalmitaat) heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, stimuleert het behoud van een normale huid, is goed voor het gezichtsvermogen en voor het behoud van een goed ijzergehalte in het bloed.

Vitamine B1 (Thiamine) ondersteunt het energieniveau, draagt bij tot de normale werking van het hart, heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan het functioneren van het geheugen.

Vitamine B2 (Riboflavine-5-fosfaat) helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, helpt bij vermoeidheid en heeft een gunstige invloed op een normaal energielevend metabolisme.

Vitamine B3 (Niacinamide) is goed voor het geheugen, is belangrijk voor het energiemetabolisme, is belangrijk voor de huid, draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid,

Vitamine B5 (calciumpantothenaat) ondersteunt het energieniveau, bevordert de energiestofwisseling en ondersteunt tijdens in stress-situaties.

Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) helpt bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes, reguleert mede de activiteit van hormonen, zorgt mede voor een goede weerstand en heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Folaat (Quatrefolic) ondersteunt de aanmaak van witte en rode bloedlichaampjes, draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels, zorgt mede voor een goede weerstand, draagt bij tot de groei van het foetus tijdens de zwangerschap, kan het gebrek aan energie helpen verminderen en is gunstig voor een goede geestelijke balans.

Vitamine B12 (Methylcobalamine) activeert je natuurlijke energie in het lichaam, draagt bij aan het functioneren van het geheugen, zorgt mede voor een normale werking van het immuunsysteem en draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen en draagt bij aan de geestelijke veerkracht.

Vitamine D bevordert een goed calciumgehalte in het bloed, heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces, draagt bij aan een sterk gebit, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en is goed voor de spieren. Daarbij beveelt de Gezondheidsraad senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten.

Vitamine E helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling of UV-straling.

Koper (als citraat) helpt energie vrij te maken uit voeding, draagt bij tot de instandhouding van het kraakbeen, ondersteunt het ijzertransport in het lichaam, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar, is goed voor het behoud van gezonde cellen en weefsels plus speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen.

Zink (als citraat) is goed voor het behoud van sterkte botten, heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces, is goed voor de concentratie, houdt je haren sterk, is goed voor de vruchtbaarheid van de man, draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed, is goed voor het gezichtsvermogen, is belangrijk voor de huid, ondersteunt de afweer van het lichaam, is goed voor de nagels en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

Mangaan (als citraat) is goed voor het kraakbeen en de botaanmaak, is belangrijk voor het energiemetabolisme en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

Molybdeen (als natriummolybdaat)  levert een bijdrage aan de normale zwavelaminozuurstofwisseling.

Selenium (als methionine) houdt je haren sterk, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, is goed voor nagels, helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade tegen UV-straling of luchtvervuiling , is goed voor de schildklier en is goed voor de kwaliteit van sperma.

Jodium (kaliumjodaat) draagt bij aan een normale intelligentie en concentratie, helpt energie vrij te maken uit de voeding, ondersteunt de schildklier, voedt de huid van binnenuit en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Chroom (als chroompicolinaat) helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden en draagt bij aan een normale stofwisseling van eiwitten, vet en koolhydraten.

 

Let op: Bij gebruik van antistollingsmiddelen zoals fenprocoumon en acenocoumarol eerst overleggen met een arts alvorens een supplement met vitamine K2 te gebruiken.

Samenstelling Allround Sport per dagdosering (1 tablet): RI *

Betacaroteen (natuurlijk) 1 mg

Vitamine A (retinylpalmitaat) 300 mcg (38%*)

Vitamine B1 (thiamine HCI) 10 mg (909%*)

Vitamine B2 (riboflavine 5-fosfaat) 15 mg (1071%*)

Vitamine B3 (niacinamide) 30 mg (188%*)

Vitamine B5 (calciumpantothenaat) 30 mg (500%*)

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 5 mg (357%*)

Foliumzuur (Quatrefolic) 200 mcg (100%*)

Vitamine B12 (methylcobalamine, adenosylcobalamine ) 130 mcg (5200%*)

Biotine 100 mcg (200%*)

Choline (cholinebitartraat) 25 mg

Inositol 25 mg

Vitamine C (ascorbinezuur) 100 mg (125%*)

Vitamine D3 (cholecalciferol) 15 mcg (300%*)

Vitamine E (natuurlijk succinaat) 30 mg (250%*)

Vitamine E (natuurlijke tocoferolenmix) 10 mg (83%*)

Vitamine K2 20 mcg (27%*)

Calcium (als citraat) 100 mg (12,5%*)

Magnesium (als citraat) 100 mg (27,6%*)

IJzer (ijzerbisglycinaat) 5 mg (36%*)

Koper (als citraat) 1 mg (100%*)

Zink (als citraat) 10 mg (100%*)

Chroom (chroompicolinaat) 45 mcg (113%*)

Jodium (kaliumjodaat) 100 mcg (67%*)

Selenium (als methionine) 50 mcg (100%*)

Molybdeen (als natriummolybdaat) 50 mcg (100%*)

Mangaan (als citraat) 4 mg (200%*)

Coenzym Q10 (ubiquinon) 30 mg

Zeaxanthine 0,5 mg

Luteïne 3 mg

* Referentie Inname

 

Ingrediënten: Mineralen, vitaminen, vulmiddel (cellulose), anti-klonter-middelen (silica, vegetarische magnesiumstearaat), coating (hydroxypropylcellulose), luteïne, co-enzym Q10 (ubiquinon), zeaxanthine.

Geadviseerd dagelijks gebruik: 1 tablet per dag bij de maaltijd met water innemen.

Bewaren: Bij kamertemperatuur en droog bewaren.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waarschuwingen: Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Gebruik bij zwangerschap: Ja

Gebruik bij borstvoeding: Ja

No reviews yet

Add yours

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »