Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

8% off
Orise Vitamins

Orise Vitamins Weerstandspakket (Vitamine D & zink)

€26,95 €29,45
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Weerstandspakket (Vitamine D & zink).

Beschrijving

Wil je jouw weerstand op peil houden? Dan is het Orise Vitamins Weerstandspakket is voor jou! Dit pakket bevat zowel Vitamine D (60 tabletten) als Zink (90 tabletten). Van beide producten is bekend dat zij een positieve invloed hebben op het immuunsysteem.

Dit pakket kost slechts 24,95 euro en dat is ruim 10% goedkoper dan wanneer je beide producten afzonderlijk bestelt!

Vitamine D 

De vitamine D van Orise Vitamins bestaat uit vitamine D3 (cholecalciferol), de best opneembare variant, in hoog gedoseerde vorm (3000 IE = 75mcg). Het product is NZVT-gekeurd, waardoor ook topsporters deze met een gerust hart kunnen gebruiken.

Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem, is belangrijk voor de spieren, draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en voor het behoud van een sterk gebit.

Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die je weinig in voeding terug vindt. De meeste vitamine D maakt je huid zelf, dankzij zonlicht. Maar in Nederland ontbreekt die zon juist vaak of verblijven we binnen in een kantoor op de momenten dat zon het meest krachtig is (tussen 11 en 15 uur). En in de wintermaanden is de zon überhaupt niet krachtig genoeg, waardoor veel mensen een tekort oplopen. Daarnaast hebben veel mensen sowieso een verhoogde behoefte aan vitamine D, zoals ouderen, kinderen en mensen met een donkere huid.

Daarom heeft Orise Vitamins met de meest zuivere grondstoffen een krachtige vitamine D3-tablet ontwikkeld.

Zink (15mg)

Zink (15mg) van Orise Vitamins is gemaakt van zuivere grondstoffen van topkwaliteit. Er is gekozen voor zink-bisglycinaat, aangezien dit de best opneembare vorm is. Zink van Orise Vitamins is NZVT-gekeurd en kan zodoende door elke topsporter met een gerust hart gebruikt worden aangezien het 100% dopingvrij is.

Zink is een belangrijk mineraal dat bij veel processen in het lichaam een belangrijke rol speelt. Omdat zink niet door het lichaam kan worden opgeslagen, is het van belang om dagelijks voldoende zink binnen te krijgen.

Van zink is bekend dat het een positieve invloed op het immuunsysteem heeft, goed is voor je huid, haren én nagels.

Niet alleen in de algehele gezondheid, maar ook in de sport is inmiddels veel aandacht voor zink. Zo speelt dit mineraal een rol bij botaanmaak en het behoud van sterke botten. Maar zink is ook goed voor de concentratie en draagt bij aan een normale weerstand tegen stress.

Daarnaast speelt zink een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, eiwitten, vet en nucleïnezuren, draagt het bij aan de instandhouding van het normale testosterongehalte in het bloed en celvernieuwing.

Voor meer informatie over de producten verwijzen we graag naar de productpagina's van de specifieke producten, op deze website.

 

No reviews yet

Add yours

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »