Orise Vitamines - aanbevolen door topsporters!

0
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wie heeft de producten ontwikkeld?

De producten zijn ontwikkeld door topcoach Jac Orie en enkele specialisten. Al ruim 20 jaar verdiept Orie zich in de wereld van voeding en suppletie. Niet alleen voor ‘zijn’ topsporters, maar ook voor familieleden, vrienden en kennissen. Nadat de 3-voudig Coach van het Jaar veel positieve feedback kreeg op zijn adviezen, werd bij benaderd om zelf een product te maken. Op die manier kon Orie zijn droom verwezenlijken om een zo’n groot mogelijk publiek te bedienen met vitamines en suppletie van hoogwaardige kwaliteit.

 

Waarom zijn jullie dit merk begonnen?

Topcoach Jac Orie werd in 2014 benaderd met de vraag of hij zelf een product wilde maken, nadat hij veel positieve feedback kreeg op de adviezen die hij gaf op het gebied van voeding en suppletie. Voor Orie zou dit een uitkomst zijn, aangezien hij in zijn trainerscarrière al twee keer van merk multvitamine moest wisselen, omdat de betreffende producent zonder aankondiging de inhoud veranderde. Daardoor nam de kwaliteit van dat product opeens significant af. ,,Ik merkte in 2003 dat de trainingsbelasting van mijn schaatsers plots afnam en ik had geen idee waarom. Vervolgens ben ik samen met mijn begeleiding alles onder de loep gaan nemen, van de zwaarte van de krachttraining tot het voedingspatroon, van de minuten explosieve training tot bloedwaarden. Uiteindelijk kwam ik er achter dat de kwaliteit van onze suppletie naar beneden was gegaan. Nadat we overstapten naar een beter alternatief, zag ik dat de trainingsbelasting binnen 3 weken weer op het oude niveau was.”

Hij vervolgt: ,,Orise doet geen concessies aan de kwaliteit. Het is voor mij prettig te weten dat de suppletie voor mijn atleten op het allerhoogste niveau zit.’’

 

Mag ik een multivitamine én het Advanced Vitamin C-complex tegelijk nemen?

Ja, dat kan. De multivitamine is gemaakt als een zeer goede basis-suppletie. Indien gewenst kan deze worden aangevuld met het Advanced Vitamin C-complex.

 

Komen jullie met nog meer producten?

Orise heeft het voornemen om in de toekomst nog meer hoogwaardige producten uit te brengen.

 

Is de multivitamine alleen voor topsporters?

Nee. De Allround Sport-multivitamine is geschikt voor topsporters, maar ook amateursporters of ‘gewone’ sporters. Daarnaast is deze multivitamine geschikt voor mensen die zowel bij ‘work hard’ als ‘play hard’ voluit willen gaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »