Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Over ons

Orise Vitamins, uit noodzaak geboren

De kiem voor Orise Vitamins werd gelegd in 2003. Drievoudig Coach van het Jaar, Jac Orie, zag dat de trainingsbelasting van zijn schaatsers plots omlaag ging. Alle variabelen werden doorgespit: deed hij te veel krachttraining, te veel explosieve training, te weinig duurtraining, aten zijn atleten nog wel goed? De oorzaak was niet direct te vinden.

Na een zoektocht van 2 weken merkte Orie per toeval dat het supplementenmerk zijn inhoud had aangepast. Grondstoffen van lagere kwaliteit, minder goede verhoudingen en lage doseringen. De coach besloot over te stappen naar een ander merk, waarna binnen enkele weken de trainingsbelasting weer op hetzelfde hoge niveau zat.

 

De allerbeste optie voor 'zijn' atleten

Toen zich dit probleem in 2014 - nu met een ander supplementenmerk - herhaalde, besloot Orie om samen met enkele biomedische wetenschappers ervoor te zorgen dat zijn atleten te allen tijde konden beschikken over de allerbeste supplementen. En dat hij 100% zeker weet dat hij op dat vlak de allerbeste optie heeft. En zo zag Orise Vitamins het licht.

Orie heeft in zijn trainerscarrière al 9 keer olympisch goud veroverd met een atleet van hem en leidde daarnaast talloze schaatsers naar Nederlandse, Europese- en wereldtitels.

Supplementen van hoogste kwaliteit en NZVT-gekeurd

In zijn streven naar perfectie doet Orie geen concessies. Daarom kiest Orise Vitamins gegarandeerd voor de beste grondstoffen én kijken we nauwgezet naar de optimale verhoudingen.

Uiteindelijk wil iedereen het maximale uit het leven halen. En ieder op zijn eigen manier. De topsporter wil die extra ondersteuning om net iets beter dan de rest te zijn. De amateursporter wil zijn lichaam in topconditie hebben om elke keer weer een nieuwe, sportieve uitdaging aan te gaan. De hardwerkende ondernemers en ambitieuze werknemers willen voluit gaan bij zowel ‘work hard’ als ‘play hard’. En vanaf een bepaalde leeftijd realiseren we ons dat we sowieso wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken om maximaal van het leven te blijven genieten.

De supplementen van Orise Vitamins zijn van de hoogste kwaliteit, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en allemaal NZVT-gekeurd (en dus dopingvrij). Superieure kwaliteit die topsporters eisen. En daarmee is Orise Vitamins ook de beste keuze voor u.

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »