Gratis verzending voor orders boven € 50,- Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Orise Vitamins

Orise Vitamins Natriumbicarbonaat (800mg)

€14,95
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Natriumbicarbonaat (800mg) - 90 capsules

Levertijd: 1-2 dagen (Buitenland varieert van 1 - 5 werkdagen)

Beschrijving

Steeds meer topsporters geven aan voordeel te ervaren van het suppleren met natriumbicarbonaat. Ook succescoach Jac Orie werkt de afgelopen jaren al met veel succes met dit product. En daarom heeft hij samen met de experts van Orise Vitamins de meest zuivere variant van natriumbicarbonaat ontwikkeld, getest en voorzien van het NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport) label.

Natriumbicarbonaat van Orise Vitamins bevat 800mg natriumbicarbonaat per vegetarische capsule. Wij hebben bewust voor deze hoeveelheid gekozen, zodat je jouw dosis goed kan afstellen. Voor meer informatie verwijzen we naar het kopje ‘Geadviseerd gebruik’ (verderop in de tekst).

Natriumbicarbonaat van Orise Vitamins kan interessant zijn voor sporters die korte, explosieve inspanningen moeten leveren. Denk daarbij aan schaatsers, shorttrackers, wielrenners, hardlopers, roeiers en zwemmers. Daarnaast wordt het ook veel gebruikt door atleten die sporten beoefenen met een intervalkarakter, zoals voetbal, boksen, judo of karate.

NVZT-gekeurd

Orise Vitamins gaat voor de allerhoogste kwaliteit en daarom worden alle producten gemaakt in een Nederlandse fabriek die beschikt over geavanceerde clean-rooms waarbij de supplementen worden gemaakt volgens HACCP, ISO22000 en FSCC22000 richtlijnen.

Daarnaast wordt elke batch van elk product nog eens extra gecontroleerd in een laboratorium in Engeland, zodat we kunnen garanderen dat al onze producten 100% zuiver zijn. Zodoende dragen onze producten met trots het NZVT-logo. Deze extra onafhankelijke controle doen we niet alleen voor topsporters, maar ook voor al onze overige klanten. Daarmee garanderen we dat de producten van Orise Vitamins gemaakt worden volgens de hoogste normen, geen schadelijke stoffen bevatten én voldoen aan de vereisten om te worden opgenomen in de NZVT-database.

Aanvullende informatie

Dit product is vrij van bekende allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

Geadviseerd gebruik

Neem 2 uur voor de start van de inspanning circa 300mg Natriumbicarbonaat per kilogram lichaamsgewicht. Voor een persoon die 70 kilo weegt, zijn dat dus 26 capsules (70 x 300mg = 21.000 : 800mg).

 

Gewicht        Aantal capsules

75 kg              28
70 kg              26
65 kg              24
60 kg              22
55 kg              20

Neem de capsules in met een ruime hoeveelheid water. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Ingrediënten: 

Natriumbicarbonaat, vegetarische capsule (HPMC), vulmiddel (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, vegetarische magnesiumstearaat).

Samenstelling per portie (1 capsule):           

Natriumbicarbonaat 800 mg

Waarschuwingen

(Top)sporters kunnen mogelijk darmklachten krijgen bij het gebruik van Natriumbicarbonaat. Daarom adviseren wij altijd om dit product eerst uit testen bij een training. Mocht je last krijgen van je darmen, dan is het een optie om de inname van Natriumbicarbonaat meer te spreiden, bijvoorbeeld over een periode van 2 tot 3 uur. Het is daarbij belangrijk dat de laatste dosering minimaal 2 uur voor de inspanning wordt ingenomen.

Raadpleeg een deskundige alvorens te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

No reviews yet

Add yours

Blijf op de hoogte

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »