Orise Vitamines - aanbevolen door topsporters!

0
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

WIE ZIJN WIJ?

 

Orise is een jong bedrijf dat zich volledig focust op vitamines en andere supplementen. De producten worden ontwikkeld door de succesvolle sportcoach Jac Orie in samenwerking met een aantal specialisten van binnen en buiten zijn ploeg. Orie heeft in zijn trainerscarrière al 8 keer olympisch goud veroverd met een atleet van hem en leidde daarnaast talloze schaatsers naar Nederlandse, Europese- en wereldtitels.

Al ruim 20 jaar verdiept Orie zich in de wereld van voeding en suppletie. Niet alleen voor ‘zijn’ topsporters maar ook voor familieleden, vrienden en kennissen die zich bij hem melden voor advies. Dat varieerde van tips voor de beste multivitamines tot het bestrijden van ouderdomsklachten.

Hier ligt ook de oorsprong van Orise. Nadat de topcoach veel positieve feedback kreeg op zijn adviezen, werd hij benaderd om zelf een product te gaan maken. Op die manier kon Orie zijn droom verwezenlijken: een zo groot mogelijk publiek te bedienen met vitamines en suppletie van hoogwaardige kwaliteit.

Uiteindelijk wil iedereen het maximale uit het leven halen. En ieder op zijn eigen manier. De topsporter wil die extra ondersteuning om net iets beter dan de rest te zijn. De amateursporter wil zijn lichaam in topconditie hebben om elke keer weer een nieuwe, sportieve uitdaging aan te gaan. De hardwerkende ondernemers en ambitieuze werknemers willen voluit gaan bij zowel ‘work hard’ als ‘play hard’. En vanaf een bepaalde leeftijd realiseren we ons dat we sowieso wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken om maximaal van het leven te blijven genieten.

Orise is er voor u.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »