Orise Vitamines - aanbevolen door topsporters!

0
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Orise start een YouTube-kanaal met trainingstips

Orise start een YouTube-kanaal met trainingstips

De start van een nieuw jaar staat vaak in het teken van goede voornemens. Daarom leek het ons een uitstekend moment om te starten met een YouTube-kanaal met trainingstips. Onze specialisten hebben de afgelopen maanden gezamenlijk diverse programma's gemaakt, die jou kunnen helpen bij het verbeteren van de conditie.

Om jou te motiveren om eindelijk eens van die bank af te komen. Of om ervoor te zorgen dat je in topconditie aan de start staat van een 10 kilometer-loop of de toerversie van de Amstel Gold Race.

De tips worden opgedeeld in 3 niveaus.

Op niveau 1 krijg je trainingstips om langzaam je conditie weer op te bouwen. Voor mensen die reeds af toe sporten zullen we ook video's maken op Training Level 2. Ook komen er adviezen voor de actieve sporters die nog een extra stap willen maken, op Training Level 3.

Aangezien Orise Vitamins niet alleen beweging maar ook gezond eten belangrijk vindt, zullen er in de toekomst ook bijvoorbeeld voedingsadviezen via dit kanaal worden gegeven.

Je vindt ons YouTube-kanaal hier.

Heb je vragen voor onze specialisten? Stel ze dan in de comments bij een video of stuur ze naar [email protected]. Maandelijks zal een vraag van onze volgers worden beantwoord door een van onze specialisten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »